من #کارآفرینم_فیلتر_نکنید

من کارآفرینم فیلتر نکنید: هشتگ داغ ایرانیان در شبکه‌های اجتماعیدر سال :بعد از فیلتر شدن استارت‌آپ‌های فین‌تکی زرین‌پال، باهمتا، پی‌پینگ و آی‌دی‌پی در روز جمعه ۱۶ تیرماه ۹۶، کاربران شبکه‌های اجتماعی

سایت دیــــبا
جدیدترین پست هاNEW!
×
اطلاعیه متن اطلاعیه را از تنضیمات بلوک های دلخواه به دلخواه تغییر دهید :)
سریال های در حال پخش +
تبلیغات

من کارآفرینم فیلتر نکنید: هشتگ داغ ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی



در سال :


بعد از فیلتر شدن استارت‌آپ‌های فین‌تکی زرین‌پال، باهمتا، پی‌پینگ و آی‌دی‌پی در روز جمعه ۱۶ تیرماه ۹۶، کاربران شبکه‌های اجتماعی برای حمایت از جوانان ایرانی و جلوگیری از فیلترینگ استارت‌آپ‌های ایرانی با انتشار هشتگ کارآفرینم فیلتر نکنید (#کارآفرینم_فیلتر_نکنید) شروع به حمایت از این جوانان کردند؛ که در روز ۱۷ تیرماه این هشتگ جز هشتگ‌های داغ ایرانیان در شبکه‌های اجتماعی بوده است.

در ادامه برخی از نظرات افراد دربارهٔ این موج جدید از فیلترینگ را بخوانید:

Mehdi Ebadi‌: فیلتر کردن استارت‌آپ‌های فین‌تکی، باعث شده که ۲۰۰٬۰۰۰ کسب‌وکار خرد و خانگی از کار بیفتند.

Alireza: اقتصاد مملکت جز به دست همین استارت‌آپ‌ها و انرژی جوون‌ها به دور از بروکراسی جون نخواهد گرفت. اجازه بدید نفس بکشیم.

Hadi Farnoud‌: چطور باید با این شرایط کارآفرینی کرد و شغل ساخت؟ از اقتصاد مقاومتی فقط مقاومت در برابر پیشرفت برداشت شده!

Ali Farmad‏: فکر کنم دارن غیر مستقیم میگن شما تعطیل کنین تا پی پال و اوبر و آمازون بیان و همه با خوبی و خوشی مصرف کنیم.

milad jahandar‏: ما بانک مرکزی و دادستانی نیستیم که بودجه برسه. هر ساعتی که قطع باشیم و نونمون اجر بشه اخر ماه شرمنده یه عده دیگه‌ایم.

Mohi Sanisel‏: شنیدم استارت‌آپ‌ها می‌خوان الکامپ رو تحریم کنن بخاطر فیلترینگ. این جذاب‌ترین و خواستنی‌ترین شایعه سال هست.

Hossein Saleminejad: مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان.

Reza Ghorbani‏: کسانی که می‌گویند من کارآفرینم فیلتر نکنید خواسته زیادی ندارند. می‌گویند قوانین را روشن به ما بگویید و اجازه دهید در چارچوب قانون کار کنیم.

mehrak mahmoodi‏: این حرف رئیس سازمان مالیاتی یعنی اینکه اگر زورمون نرسید فیلترتون کنیم ازتون مالیات می‌گیریم

18 / 04 / 1396 31 بازدید